Booglampen

20 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

20 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Hier vind je alle booglampen van Booglampgigant. Wilt u snel uw booglamp vinden? Gebruik de filters voor kleur, materiaal of stijl om alleen de booglampen te selecteren die voldoen aan uw eisen!

Geschiedenis van de booglamp

Booglampen zijn tegenwoordig onmisbaar. In steeds meer woningen worden deze lampen gezien. Wat veel mensen niet weten is dat de booglamp al heel lang bestaat. Het is zelfs het eerste type verlichting dat op elektriciteit werkte. De wetenschapper Sir Davy ontwierp de eerste booglamp, nog voordat de gloeilamp werden uitgevonden. De eerste booglampen waren nog niet geschikt voor binnenshuis maar werden gebruikt als straatverlichting. De booglamp werd steeds beter ontwikkeld maar werd uiteindelijk vervangen door andere soorten lampen zoals de gloeilampen. De booglamp kwam uiteindelijk weer terug en is tegenwoordig een populair item in veel woningen.

Stoffen booglampen

Booglampen zijn in verschillende materialen en uitvoeringen verkrijgbaar. De booglamp met stoffen kap heeft vaak een ronde, grote kap. De stoffen booglamp is een goed alternatief voor de stoffen hanglamp. Dankzij de boog heeft de lamp een groot lichtbereik zonder zelf in de web te staan. Wanneer u boven de tafel geen goede aansluiting heeft voor een hanglamp, dan is dit de perfect oplossing. De booglamp met stoffen kap is in verschillende kleuren te bestellen. 

Stoffen booglampen als sfeermakers

De booglamp is een lamp di eje niet zomaar over het hoofd ziet. Het is een functionele maar tegelijkertijd sfeervolle aanvulling op je interieur. Vooral de booglam pmet stoffen kap is een echte sfeermaker. Het materiaal stof zorgt ervoor dat het licht niet te fel en hard is, maar creëert een warme en gezellige lichtverspreiding. 

Aluminium booglampen

Aluminium is een materiaal wat steeds meer wordt toegepast in de lampen-industrie, zo ook bij de aluminium booglampen. Het materiaal is kwalitatief goed en heeft een mooie en stijlvolle uitstraling. Booglampen van aluminium geven de ruimte sfeer. Door de neutrale kleur van aluminium past de aluminium booglamp in ieder interieur.

Bestel een aluminium booglamp voor jarenlang functionele en sfeervolle verlichting!