Gekleurde lampen

Categorieën gekleurde lampen

Gekleurde lampen zijn opvallende lampen die zorgen voor sfeer in de kamer waar je ze hangt. In ons assortiment vind je allerlei gekleurde lampen. Of je nu een een veelkleurige plafondlamp voor de kinderkamer, een mooie gekleurde mozaïeklamp voor aan de muur of een leuke roze tafellamp zoekt. Bij Lampgigant vind je leuke en mooie gekleurde lampen voor elke ruimte.

 

Lampen met verstelbare lichtkleur

Vind je het fijn om de kleur van jouw lamp aan te kunnen passen? Kijk dan eens bij onze lampen met verstelbare lichtkleur. Deze gekleurde lampen kan je in vrijwel alle kleuren instellen. Met een app kies je wanneer je wil een andere lichtkleur en zorg je voor steeds een andere sfeer in jouw kamer.

 

Gekleurde lampjes

Gekleurde lampjes zorgen voor een gezellige sfeer. Bij Lampgigant vind je niet alleen gekleurde lampjes voor aan een prikkabel. We hebben ook prachtige en unieke gekleurde lampen met een mooie design. Past een roze gekleurde lamp of een blauw gekleurde lamp in jouw kamer? Bij ons vind je deze kleuren lampen en nog veel meer! 

 

Lichtbronnen met verstelbare lichtkleur

Met een lichtbron met verstelbare lichtkleur kan je met een app of afstandsbediening de kleur van het licht eenvoudig aanpassen. Hier heb je de keuze uit vrijwel alle kleuren van de regenboog.

  •  

Informatie over gekleurde lampen

  •