Horeca verlichting is een erg belangrijk onderdeel van uw horeca inrichting. Door het gebruik van de juiste lampen bij uw interieur, creëert u een sfeer die past bij uw horecagelegenheid. Op deze manier kan u uw onderneming onderscheiden van de andere horecagelegenheden.

Maar wat past er nu bij uw horeca inrichting? Worden het hanglampen of kroonluchters? Of toch railverlichting? Hieronder geven wij u informatie over de verschillende mogelijkheden.  

Voor het kiezen van de juiste horecaverlichting moet u op het volgende letten:
– Moet functioneel zijn
– Moet ook sfeer geven
– Verlichting moet afgestemd zijn op uw interieur

Voordelen voor het gebruik van LED verlichting in de horeca:
– U bespaart energie
– LED verlichting heeft een levensduur van gemiddeld 50.000 uur
– Verkrijgbaar in verschillende kleuren

Horeca verlichting om te onderscheiden

Als horecaondernemer probeert u zich altijd te onderscheiden van uw concurrenten. Dit kan u doen door een unieke menukaart, speciale acties en een geweldig interieur. Maar wat wellicht het belangrijkste is: de verlichting! Door de juiste verlichting te gebruiken die bij uw interieur past, zal er een sfeer ontstaan. Hiermee kan u zich onderscheiden van uw concurrenten. Klanten zullen de sfeer onthouden die er bij uw horeca gelegenheid is en daardoor zullen ze vaker terugkomen en waarschijnlijk ook doorvertellen wat voor sfeer er bij uw horeca hangt. Welke eerste indruk moeten de klanten van uw gelegenheid krijgen? En welk gevoel wilt u aan hen meegeven? 

Soorten horeca verlichting 

Het is belangrijk om goed na te denken over wat voor soort horeca verlichting u wilt in uw horecabedrijf. Het gebruik van zowel functionele verlichting als sfeerverlichting is essentieel. Stem de verlichting goed af op uw interieur. Let erop dat mensen niet in donker hoekjes zitten, maar ook niet in de spotlights. 

Functionele verlichting zorgt over het algemeen niet echt voor sfeer. Daarom is het verstandig om als horeca verlichting te kijken naar sfeerverlichting. Met deze verlichting creëert u een gezellige plek waar mensen graag naartoe komen en tegelijk gebruikt u de verlichting functioneel. 

LED-verlichting

Binnen een horecaonderneming is het gebruik van LED verlichting een goede keus. Bij het gebruik van LED’s bespaart u energie en ze hebben een lange levensduur van gemiddeld 50.000 uur. Daarnaast is deze verlichting voor in de horeca goed af te stemmen met de omgeving en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Door het gebruik van dimbare LED’s is het ook nog mogelijk om de verlichting zachter of juist feller te zetten.

Door een goed lichtplan op te stellen voorkomt u dat mensen in het donker hun menukaart moeten lezen of dat de verlichting niet bij de rest van het interieur past. En het belangrijkste is natuurlijk om klanten een goed gevoel te geven en u zo te onderscheiden van de concurrenten.

Advies en projectrealisatie

Naast de gigantische collectie die u direct online kunt bestellen kunt u ons ook bellen voor advies op maat / op locatie en projectrealisatie. Onze verlichting specialisten komen in overleg graag bij u langs om advies te geven voor uw bedrijf (-sruimte). Daarbij is het mogelijk om de realisatie hiervan in ons beheer of met advies van ons te laten uitvoeren.

Bel ons op 030 – 6339653 of vul het onderstaande aanvraagformulier in om te overleggen over de mogelijkheden.