Garantie

Gebruik onze service!

Bij Lampgigant zitten mensen op de klantenservice met jarenlange ervaring op het gebied van verlichting, online bestellen & inrichting. Heb je algemene of bijvoorbeeld productgerelateerde vragen? Bel of mail met één van onze medewerkers.

Volledige informatie? 

Een belangrijke doelstelling is om producten zo volledig mogelijk online te zetten. Volledigheid betekent bijvoorbeeld ook informatie over de leverancier en herkomst van het product. Wordt een vraag van jou niet beantwoordt? Wij staan graag voor je klaar.

30 dagen retourrecht

Bij bijna alle producten geldt een retourrecht van 30 dagen. Zo kan je de lampen eenvoudig naar ons terugsturen als deze toch niet naar wens zijn. Voor het gemak maken we op onze website gebruik van duidelijke & relevante afbeeldingen en informatie.

Garantievoorwaarden?

Bij aankoop van een product heb je direct recht op garantie. Wij werken met vooraanstaande leveranciers van verlichting, zodoende heb je direct recht op de uitgebreide garanties. Het garantietermijn van onze producten is in de meeste gevallen 2 jaar of meer. In enkele gevallen is het garantietermijn 1 jaar of minder.

Heb je een klacht? 

Heb je een klacht over onze producten, werkwijze of een andere klacht? Neem contact met ons op door het formulier in te vullen op de contactpagina of bel ons op: 030 – 6339653. Graag ontwikkelen we onszelf en ons bedrijf om onze klanten steeds beter te kunnen voorzien in hun wensen! Wij horen graag wat je liever anders had gehad en bieden graag een passende oplossing aan.