Korting en kortingscodes

NATIONALE RESTYLE MAAND

Het is nu de tijd om je leefruimte is aan te pakken. Door corona zijn we meer dan ooit in en rondom ons huis. Thuis is het centrum geworden van wonen en werken. Een fijne leefomgeving inspireert, activeert en geeft rust! Besteed hierom meer aandacht aan licht. We gaan weer richting de lente de dagen worden langer met meer daglicht. Het is dus slim om aandacht te besteden voor de lichtbronnen in je huis. Je wil natuurlijk niet in het donker zitten en daarnaast is het stylen van jouw huis nog nooit zo makkelijk en voordelig geweest. Maak het interieur nog gezelliger door 2 lichtbronnen in huis te halen. Dus niet alleen een grote lamp boven de eettafel en eentje boven de zithoek, maar ook een bureaulampje op de kast, een vloerlamp naast de bank en een aantal kaarsjes op de salontafel. 

Met de NATIONALE RESTYLE MAAND van Lampgigant maak je jouw leefruimte compleet. Of het nu een nieuwe hanglamptafellamp of plafondlamp voor thuis is: Dit is jouw kans om fantastische deals in te slaan!

Op heel veel items daarom nu kortingen tot wel 80%! Bestel jouw bedrijfsverlichting of huisverlichting tijdens onze NATIONALE RESTYLE MAAND met veel kortingen.

 

Nieuwsbrief korting

Meldt u aan op de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw complete bestelling. Onderaan de pagina kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief.
De nieuwsbrief korting werkt niet in combinatie met andere kortingsbonnen en speciale acties of  producten zoals maatwerk producten.

 

Offerte op maat?

Heeft u speciaal of groot project of is er een andere gerelateerde vraag? Vul hieronder uw gegevens in met uw aanvraag. Hierin kunt u door uzelf beschreven producten of specifieke productnamen en de gewenste aantallen benoemen.

Vindt u het lastig om dit te beschrijven en lijkt telefonisch advies u een beter plan? Bel met één van onze verlichting specialisten op 030 – 6339653 of stuur uw aanvraag naar info@lampgigant.nl