Korting en kortingscodes

Magazijn opruiming: kortingen tot 80% bij Lampgigant

Voordat we nieuwe lampen aan ons assortiment toevoegen ruimen we eerst ons magazijn op. Graag laten we jou hiervan profiteren met flinke kortingen. Zoek jij naar een mooie lamp voor een enorm scherpe prijs? Grijp dan je kans! Op heel veel items ontvang je namelijk korting tot wel 80%!

In onze grote collectie is er voor ieder wat wils. Of je nu zoekt naar een mooie vintage hanglamp boven de keukentafel, een sfeervolle vloerlamp of een klassieke wandlamp voor naast de voordeur. Bij Lampgigant ga je jouw lamp vinden. En dit tegen een zeer scherpe prijs.

 

Week(end)deals

Elke week bieden wij mooie lampen met extra korting aan op onze week(end)deal pagina. Deze mooie deals zijn alleen doordeweeks of in het weekend geldig. Benieuwd welke producten deze week extra voordelig zijn? Klik dan hier om de week(end)deals te bekijken!

 

Nieuwsbrief korting

Meld je aan op de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op je complete bestelling. 

 

De nieuwsbrief korting geldt niet in combinatie met andere kortingsbonnen en speciale acties of producten zoals maatwerk producten.

 

 

Offerte op maat?

Ben je bezig met een groot of speciaal project, zoals het bestellen van verlichting voor een complete bedrijfsruimte? En ben je benieuwd wat wij hier voor jou kunnen betekenen? Vul dan hieronder je gegevens in met de aanvraag. Beschrijf hierin graag de gewenste producten of specifieke productnamen en de aantallen. 

 

Vind je het lastig om jouw aanvraag te beschrijven en lijkt telefonisch advies je een beter plan? Bel met één van onze verlichtingspecialisten op 030 – 633 96 53.