Korting en kortingscodes

EK sale

Er staat een mooie sportzomer te wachten. We trappen af met het EK dus alle oranje spullen mogen weer van zolder gepakt worden. Zorg voor een gezellige sfeer binnen en buiten. In onze grote collectie is er voor ieder wat wils. Of je nu zoekt naar een mooie wandlamp buiten bij je tuinhuisje, een sfeervolle tafellamp of een staande buitenlamp met schemersensor die als het donker wordt het looppad verlicht. Bij Lampgigant ga je jouw lamp vinden. En dit tegen een zeer scherpe prijs. Op heel veel items zijn er nu namelijk kortingen tot wel 80%!

 

Nieuwsbrief korting

Meldt u aan op de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw complete bestelling. Onderaan de pagina kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief.
De nieuwsbrief korting werkt niet in combinatie met andere kortingsbonnen en speciale acties of  producten zoals maatwerk producten.

 

Offerte op maat?

Heeft u speciaal of groot project of is er een andere gerelateerde vraag? Vul hieronder uw gegevens in met uw aanvraag. Hierin kunt u door uzelf beschreven producten of specifieke productnamen en de gewenste aantallen benoemen.

Vindt u het lastig om dit te beschrijven en lijkt telefonisch advies u een beter plan? Bel met één van onze verlichting specialisten op 030 – 6339653 of stuur uw aanvraag naar [email protected]