Buitenlampen met sensor

Buitenlampen met sensor gaan automatisch aan wanneer er beweging wordt gedetecteerd. Ideaal als verlichting bij de voordeur of bedrijfspand! De buitenlampen met sensor zijn voorzien van een bewegingsmelder die handmatig instelbaar is.

populair in sensorlampen: Landelijk | Glas | Zwart | Modern

Weergave 1–12 van 90 resultaten

Chroom buiten staande lamp Shaylee
Zwarte buitenlamp Acco - Met bewegingssensor
Moderne Buitenlamp Jeféliana - Wit
Moderne Buitenlamp Jedidjah - Zwart
Moderne Buitenlamp Jeayla - Zwart
Buitenlamp Jaélaih - Wolframstaal
Moderne Buitenlamp Jazzlee - Zwart
Moderne Buitenlamp Jayshaira - Antraciet
Landelijke, Industriële Buitenlamp Jaysah - Mat Zwart
Moderne Buitenlamp Jayanti - Wolframstaal
Moderne Buitenlamp Jayana - Antraciet
Buitenlamp Jay'Lian - Wit

Buitenlampen met sensor

Buitenlampen met bewegingssensor voor in de tuin. Bij buitenlampen is het ideaal als de verlichting automatisch aan en uit gaat. Het is geen succes om op verschillende plekken een lampenknop te installeren. De verlichting constant te laten branden is mogelijk maar zorgt voor hoge energiekosten. Door middel van sensorlampen wordt de verlichting automatisch aan en uit geschakeld. In deze categorie vind je alle typen lampen, van wandlamp tot vloerlamp, die voorzien zijn van een bewegingsmelder.

Alle buitenlampen een eigen bewegingsmelder

Wanneer u een systeem wilt aanleggen met buitenlampen die werken op bewegingsmelder hoeven niet alle lampen voorzien zijn van een bewegingssensor. Het is belangrijk dat de lampen die in de buurt van alle ingangen van de tuin geïnstalleerd zijn voorziet van een bewegingsmelder. In de meeste gevallen worden de verschillende of alle buitenlampen met elkaar verbonden. Op deze manier kunnen de lampen in de tuin zonder bewegingsmelder ook aan en uit geschakeld worden met de bewegingsmelder van de andere lampen in de tuin.

Netwerk voor buitenlamp met bewegingssensor

De buitenlamp met bewegingssensor kan als op zichzelf staande lamp worden aangeschaft met een armatuur met ingebouwde sensor. Wil je meerdere lampen laten reageren wanneer er beweging wordt gesignaleerd op een bepaald punt / gebied? De beste mogelijkheid hiervoor is om een losse bewegingssensor te gebruiken. Deze kan op de gewenste plek worden opgehangen. De lampen die je aan eenzelfde netwerk wilt aansluiten moeten allemaal verbonden worden met de sensor. Bij inschakeling van de sensor door beweging worden de lampen binnen dit netwerk ingeschakeld en uitgeschakeld.

Gratis kerstkado 🎄

Bestel nu en ontvang een gratis kerstkado! Uw bestelwaarde:

€20 - €50 = 1M kerstsnoer twv € 4,95
€50 - €100 = 2M kerstsnoer twv € 7,95
€100-meer = 3M kerstsnoer twv € 9,95