Buitenlampen

Een buitenlamp is een praktische en sfeervolle aanvulling voor uw tuin of terras. Al onze buitenlampen zijn uitgebreid getest op waterbestendigheid en hebben de juiste IP-waarde.

Populaire buitenlampen: Wandlampen | Staande buitenlampen | Met sensor | Up/DownLantaarnpalen

Weergave 1–12 van 921 resultaten

Zwarte buitenlamp Corella groot - modern
Kleine Corina buitenlamp - Zwart, rond
Antraciet buiten vloerlamp Samya
Moderne Corella wandlamp - Zwart, klein
Landelijke, Industriële Buitenlamp Jaymiley - Roest
Landelijke, Industriële Buitenlamp Jaylee-Do - Antraciet
Landelijke, Klassieke, Industriële Buitenlamp Jaycea - Roest
Moderne buitenlamp Claudine - lantaarn zwart
Grote Corina buitenlamp modern, zwart
Leana buitenlamp, gegoten aluminium, zwart, zilver-patina
Antraciet wandlampje Kism - Met LED verlichting
Moderne tuinspot Favo, met spies

Buitenverlichting is populair. De collectie buitenverlichting telt met alle variatie mogelijkheden meer dan 1000 lampen. De buitenverlichting zijn samengesteld uit een groot aanbod van leveranciers die elkaar aanvullen in toepassingsgebied, kleur en materiaal. Voor elk type buitenlamp vind je daarom een samenstelling van verschillende stijlen, kleuren en materialen. Zo sluit de buitenverlichting goed aan op uw tuininrichting en uw wensen.

De buitenverlichting moet naast goede verlichting ook zorgen voor sfeer. Buitenleven is steeds populairder geworden de afgelopen jaren. Buiten zitten wordt door nieuwe technieken in de buitenlamp met sensor, onder andere in verlichting, aantrekkelijker gemaakt en voor een langere tijd mogelijk gemaakt per dag en wat betreft de lengte van het seizoen.

Dat men een buitenmens is is bijvoorbeeld te zien aan het aantal stoere en elegante zithoeken die de laatste jaren steeds meer te zien zijn. Met mooi en minder mooi weer kan je hier in de zon en beschut zitten. Hoveniers passen steeds meer tuinarchitectuur toe bij klanten, gebaseerd op de voorbeelden uit boeken en platen van tuinarchitecten met landelijke buitenlampen. Lijnen en stijlen zijn hierbij een belangrijk uitgangspunt.

Staande buitenlampen en buiten wandlampen bij het tuinhuis

Buitenverlichting kopen voor in de tuin. Vind een geschikte buitenlamp om uw tuin te verlichten, looppaden zichtbaar te maken of bijvoorbeeld voor onder de veranda / tuinhuis. Wij verkopen en leveren aan klanten in Nederland en België variërend van witte lamp voor buiten tot zwarte buitenlampen.

Filter eenvoudig uw keuze uit het gevarieerde aanbod buitenlampen. Van staande buitenlampen tot wandlampen. Alle lampen voor buiten zijn nu online te bestellen. De laatste jaren is de collectie buitenverlichting sterk uitgebreid met nieuwe typen buitenlampen. Bijvoorbeeld de hanglamp voor buiten.

Ook is de variatie groter geworden tussen hetzelfde type lampen voor buiten. Een buiten stalamp is bijvoorbeeld verkrijgbaar in meerdere stijlen moderne buitenlampen en kleuren. Selecteer de buiten wandlamp op type, prijs en de mogelijkheden van de lamp. Denk eens aan de sensor buitenlamp die flink wat geld voor je bespaart doordat er minder energie verbruikt wordt.