Buitenverlichting is populair. De collectie buitenverlichting telt met alle variatie mogelijkheden meer dan 1000 lampen. De buitenlampen zijn samengesteld uit een groot aanbod van leveranciers die elkaar aanvullen in toepassingsgebied, kleur en materiaal. Voor elk type buitenlamp vind je daarom een samenstelling van verschillende stijlen, kleuren en materialen. Zo sluit de buitenverlichting goed aan op uw tuininrichting en uw wensen.

De buitenverlichting moet naast goede verlichting ook zorgen voor sfeer. Buitenleven is steeds populairder geworden de afgelopen jaren. Buiten zitten wordt door nieuwe technieken in de buitenlamp, onder andere in verlichting, aantrekkelijker gemaakt en voor een langere tijd mogelijk gemaakt per dag en wat betreft de lengte van het seizoen.

Dat men een buitenmens is is bijvoorbeeld te zien aan het aantal stoere en elegante zithoeken die de laatste jaren steeds meer te zien zijn. Met mooi en minder mooi weer kan je hier in de zon en beschut zitten. Hoveniers passen steeds meer tuinarchitectuur toe bij klanten, gebaseerd op de voorbeelden uit boeken en platen van tuinarchitecten. Lijnen en stijlen zijn hierbij een belangrijk uitgangspunt.