Bureaulampen

Een goede bureaulamp is onmisbaar om genoeg licht te hebben bij het studeren, werken of lezen. Kies voor een bureaulamp met led verlichting voor een milieuvriendelijke en energiezuinige keuze.

Aanbevolen: Hout | ModernZwart | Bureaulamp keuzehulp

Weergave 1–12 van 90 resultaten

Oranje bureaulamp Maila
Granza tafellamp - Klein, zwart
Industrieel, Landelijke, Brocant, Moderne, Witte tafellamp Loet
Industrieel, Landelijke, Brocant, Moderne, Zwarte tafellamp Loe
Chroom, Zwarte bureaulamp Lyanna
Witte bureaulamp Loe
Moderne, Design, Witte tafellamp Lile
Moderne, Design, Zwarte tafellamp Lieselot
Moderne, Design, Witte tafellamp Loys
Moderne, Design, Zwarte tafellamp Lovisa
Granza tafellamp, klein, blauw
Kleine bureaulamp Granza - Rood

Efficiëntie van bureaulampen 

Bureaulampen, ideaal voor dat hoekje waar u licht nodig hebt. Zonder goede verlichting is het niet fijn om te werken of te lezen. Een bureaulamp helpt u om productief, efficiënt en vooral comfortabel te werken. Voor uw ogen is het belangrijk om te werken of te lezen bij goed licht. Daarom zijn onze lampen in hoogte verstelbaar en is hij draaibaar. Zo kan u bepalen waar de lichtbundel op gericht moet zijn, zonder de hele lamp te moeten verplaatsen.

Bureaulampen in diverse stijlen

Wanneer u naar de winkel gaat voor een bureaulamp vindt u vaak eenvoudige en saaie lampen. Maar een stijlvol, netjes en goed verlicht bureau is juist belangrijk en fijn. Daarom hebben wij ze in ons assortiment in diverse stijlen. Drie stijlen worden het meest gekozen. Dit zijn de landelijke, industriële en moderne stijl. Door ons ruime assortiment zit er zeker ook voor u de juiste bureaulamp tussen.  

Ons assortiment 

Wij verkopen bureaulampen in allerlei varianten en stijlen, diverse kleuren en designs. Daardoor zijn ze geschikt voor iedereen. Ook verkopen wij klemlampen. Deze bureaulampen kan u makkelijk verplaatsen en vastklemmen, zodat het licht op de juiste plek schijnt. Wat u ook voor bureaulamp zoekt; een kleurige voor op de kinderkamer of een moderne voor in de werk- of studeerkamer, u vindt ze allemaal in ons assortiment.