Brocante hanglampen

Weergave 1–12 van 121 resultaten

Gekrulde bol hanglamp Lindah
Witte, brocante hanglamp Ronco, Met witte kristalvormen
Irona koper industrie hanglamp
Grote hanglamp Lindah, Bol
Alven hanglamp, Zwart, stalen frame
Blauwe, brocante hanglamp Ronco, Met blauwe kristalvormen

Brocante, een woonstijl met geschiedenis

De brocante woonstijl laat ons wat zien van de geschiedenis. Als we binnenkijken bij brocante interieurs zien we verweerde meubelen en accessoires met een oude look. Ook brocante hanglampen passen hierbij. Deze lampen hebben vaak een geverfde kap waarbij het lijkt alsof de verf een beetje afgebladderd is.

Romantische sfeer met brocante hanglampen

Brocante is een stijl die zich kenmerkt door een gezellige en romantische sfeer. Brocante lampen sluiten hierbij aan. De lampen worden zo ontworpen dat ze met hun kleur, vorm en materiaal ook bijdragen aan deze romantische sfeer. Er zijn bijvoorbeeld veel hanglampen in brocante stijl met fraai gevormde lampenkappen en sierlijke details. De lampen kleuren in het brocante interieur zijn niet opvallend en fel, maar zacht en sfeervol. Brocante hanglampen passen in een interieur waar je je thuis voelt, je kunt er heerlijk ontspannen terwijl je geniet van de lampen, meubels en accessoires om je heen. 

Stoffen, brocante hanglampen

Hanglampen van stof in brocante stijl creëren een warm lichteffect. Deze brocante lampen hebben vaak een stoffen kap die bedrukt is met een ouderwets motief. In onze webshop vindt u meerdere stoffen lampen die goed passen bij het brocante interieur. Bijvoorbeeld onze stoffen hanglamp met boekrol print of onze bordeaux stoffen hanglamp met ruitvorm motief. Al onze stoffen hanglampen bestaan uit hoogwaardig materiaal. Het voordeel van stoffen hanglampen is dat u ze precies kunt afstemmen op de kleur van het interieur. Het is daarbij wel belangrijk om erop te letten dat de kleur van de lamp verandert wanneer het licht aanstaat.

Brocante, een stijl om verliefd op te worden. Vindt u de romantische, brocante woonstijl ook zo leuk? Kies dan voor één van onze brocante hanglampen die uw interieur compleet maken! Bij Lampgigant vindt u brocante hanglampen in diverse kleuren, materialen en vormen.