Inbouwspots

Inbouwspots worden naast de badkamer ook steeds meer toegepast in keukens of woonkamers. Inbouwspots zijn ideaal als accent- of basisverlichting.

Handig om te weten(!)
De positionering en lichthoeveelheid van inbouwspots is erg belangrijk. Stel daarom eerst een lichtplan op zodat u weet hoeveel spots u waar nodig hebt. Kies aan de hand daarvan meteen de juiste inbouwspots en bespaar tijd.

Huidige trends 

Weergave 1–12 van 61 resultaten

Witte badkamer inbouwspots Emma - Set van 3
Geborsteld zilveren badkamer inbouwspots Emma - Set van 3
Geborsteld zilver badkamer inbouwspots Anna - Set van 3
Witte badkamer inbouwspots Anna - Set van 3
Witte badkamer inbouwspot, Rond, IP65
Zwarte badkamer inbouwspot, Vierkant, IP44
Geborsteld chroom badkamer inbouwspot, Vierkant, IP65
Witte badkamer inbouwspot, Vierkant, IP65
Zwarte badkamer inbouwspot, Rond, IP20
Geborsteld chroom badkamer inbouwspot, Rond, IP65
Rechthoekige inbouwspot Tynn, grijs, 2 lichtbronnen
Rechthoekige inbouwspot Tynn, grijs, 3 lichtbronnen

Hoge kwaliteit inbouwspots verkrijgbaar in alle standaard maten en uitvoeringen. Selecteer de inbouwspot op kleur en vorm. Het is prijstechnisch interessant om de inbouw plafondspots per 3 tegelijk te bestellen. Ten opzichte van stuks bestellingen wordt hierop een hoge korting gegeven.

De witte inbouwspot op een wit plafond

Een veelgestelde vraag is of de witte plafondspot niet afsteekt bij een wit plafond. Wit en wit is in veel gevallen een probleem. De witte verf van uw plafond blijkt al snel een kleurtje te hebben, vooral wanneer het er al meerdere jaren op zit. De kleur van de plafondspot is in de meeste gevallen hoogglans wit, terwijl een plafond een mat, witte kleur heeft. Ga er dus niet vanuit dat de kleur van de plafondspot exact matcht met de kleur van het plafond. Dit betekent niet dat u wit en wit niet kan matchen. Dagelijks worden de plafondspots met witte kleur toegepast in een wit plafond én met een mooi resultaat.

Zuinige LED inbouwspots

Ga je zuinig voor LED verlichting. Kies dan voor de LED inbouwspots met ingebouwde LED verlichting of de spots waar een los LED lampje in bevestigd kan worden. Bij de spots met ingebouwd LED licht waren er twijfels of dit wel handig was omdat de complete spot vervangen moet worden wanneer de leds kapot zijn.

Bij de (eerste) fabrikanten heeft de levensduur van het LED licht zich inmiddels bewezen en kan een inbouwspot met ingebouwd LED-lampje gekocht worden. De inbouw spots zijn meestal prijstechnisch gezien interessanter.

Gratis kerstkado 🎄

Bestel nu en ontvang een gratis kerstkado! Uw bestelwaarde:

€20 - €50 = 1M kerstsnoer twv € 4,95
€50 - €100 = 2M kerstsnoer twv € 7,95
€100-meer = 3M kerstsnoer twv € 9,95