Kies je filters

Industriële lampen

van 580 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

van 580 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Industriële lampen

Industriële lampen zijn er in vele model soorten en materialen. Lampen spelen vaak een grote rol in het interieur. Een echt industrieel interieur laat u denken aan een grote fabriekshal of iets in die richting. Bij industriële lampen wordt er dan ook vaak gedacht aan de bekende fabrieks-hanglamp maar tegenwoordig zijn er ook diverse andere lampen met een industriële look.

Bij het industriële interieur worden vaak neutrale kleuren gebruikt. Zwart, grijs en wit kunnen eigenlijk altijd worden toegepast in het industriële interieur. Er kan ook gekozen worden voor een felle kleur van de industrie lamp. Let dan wel op dat de overige kleuren van uw interieur passen bij de felle kleur van de lamp.

Het kiezen van een industrie lamp

Industriële lampen zijn vaak groot, robuust en zwaar. Houd daarom rekening met het gewicht en waar de lamp zal komen hangen. Hele zware lampen kunnen enkel aan houten balken of andere stevige constructies worden hangen. Natuurlijk bestaan er ook lichtere varianten van industriële hanglampen! Of u kunt kiezen voor een industriële vloerlamp. Door het grote assortiment van Lampgigant is er altijd wel een lamp die perfect past bij uw interieur!