Klassieke buitenlampen

De klassieke buitenlamp is een echte sfeermaker voor uw tuin of terras!

Populair in klassiek: WandlampenStaande buitenlampenHanglampen | Alle buitenlampen

Weergave 1–12 van 69 resultaten

Landelijke, Klassieke, Industriële Buitenlamp Jaycea - Roest
Witte buiten wandlamp Witte buitenlamp Jigje met sensor
Witte buiten wandlamp Zephaniah
Zefro buitenlamp groot - Modern
Staande buitenlamp Zefro - Zwart aluminium
Klassieke hanglamp Cero - Buitenlamp, zwart
Cero lantaarnpaal klassiek, zwart
Zwarte buitenlamp Cero staand, klassiek
Lantaarnpaal Jola II groot - Klassiek, groen
Lantaarnpaal Jola II groot - Klassiek wit
Klassieke lantaarnpaal Jola II - Zwart

Sierlijke vormen, eenvoudige modellen, klassieke kleuren… Deze kenmerken vind je terug bij de klassieke buitenlampen. In de de categorie klassiek vind je fraai gedecoreerde lampen met sierlijke krullen en vormen. Dit betekent dat klassieke buitenlampen geen standaard lampen zijn, maar lampen vol decoratie.

Klassieke buitenverlichting met sensor

Bij het inrichten van je tuin en daarbij het kiezen van de juiste buitenverlichting moet je van te voren bepalen wat de belangrijkste functie van de lamp is. Moet het een buitenlamp zijn die meteen aanspringt als je langsloopt? Kijk dan eens naar de klassieke buitenlampen met sensor. Een buitenlamp met sensor is ideaal bij de voordeur. Heeft de lamp echter vooral de functie om de tuin extra sfeer te geven dan is een sensor minder belangrijk.

Complete set klassieke buitenverlichting 

Zoek je een complete set van klassieke buitenlampen? Dat is mogelijk, bijvoorbeeld bij de klassieke lantaarn lamp. De lantaarn tuinlamp is een klassieke lamp die in veel vormen voorkomt. Zo kun je bij ons een staande lamp, tafellamp, wandlamp én hanglamp bestellen in deze stijl. Bij elkaar passende lampen maken je tuin tot een mooi en compleet geheel. Door na het kiezen van de stijl te sorteren op kleur heb je al snel een overzicht van lampen uit dezelfde serie.

Waarom de klassieke buitenlamp?

Klassiek is een kwestie van smaak. Daarbij heeft klassiek het voordeel dat het nooit uit de mode raakt. Door de brede collectie is er een grote keuzemogelijkheid voor ronde, vierkant en rechthoekige modellen. Hierin zijn wit, zwart en chroom de basiskleuren. Verschillende klassieke lampen hebben schitterende bewerkingen qua kleur. De klassieke buitenlamp is een lamp die je tuin naast verlichting ook veel sfeer geeft. De juiste tuinverlichting maakt de tuin een fijne plek om te ontspannen tijdens de lange zomeravonden.

Hulp nodig bij het kiezen van klassieke buitenverlichting? Vraag het aan onze medewerkers!

Gratis kerstkado 🎄

Bestel nu en ontvang een gratis kerstkado! Uw bestelwaarde:

€20 - €50 = 1M kerstsnoer twv € 4,95
€50 - €100 = 2M kerstsnoer twv € 7,95
€100-meer = 3M kerstsnoer twv € 9,95