Plafondspots

Plafondspots zijn sfeervol, praktisch en nemen weinig ruimte in. De plafondspots zijn richtbaar en daardoor zeer geschikt om toe te passen als accentverlichting.

Populaire plafondspots: PopulairIndustrieelModernZwart | Wit

Weergave 1–12 van 645 resultaten

Richtbare, zwarte opbouwspot Levi, Ronde zijkanten
Moderne, zwarte opbouwspot Bera, Richtbaar spotje
Ronde, zwarte opbouwspot Onno, Richtbaar
Moderne, zwarte opbouwspot Bera, 2-spots, Richtbaar spotje
Rechthoekige, zwarte opbouwspot Dane, 2-spots, Richtbaar
Vierkante, zwarte opbouwspot Dane, Richtbaar
Raina opbouwspot zwart, vierkant
Richtbare, witte opbouwspot Levi, Ronde zijkanten
Moderne, witte opbouwspot Bera, 2-spots, Richtbaar spotje
Moderne opbouwspot Raina rond, zwart
Moderne opbouwspot Raina rond, wit
Witte plafond-/wandspot Melby, aluminium

Ruime keuze in plafondspots

Plafondspots met zowel 1 als 10 spotjes. Leuke en praktische plafondspotjes voor in de woonkamer, keuken of bijvoorbeeld in kantoor. De plafondspot is vooral verkrijgbaar in de populaire kleuren, zoals grijs, wit en zwart. De laatste jaren is de collectie van plafondspots sterk uitgebreid met opvallende designs. Naast praktische verlichting mag de plafondspot er ook mooi uitzien.

Toepassingsgebieden van plafondspots opbouw

De opbouw plafondspots worden vooral in de gang, kamer en keuken toegepast. Zakelijk worden de spots toegepast in winkel, horeca en kantoor. De moderne plafondspot is populair omdat deze een strakke uitstraling heeft en omdat alle spots opbouw alle kanten op gedraaid kunnen worden. In winkels worden railspots of plafond spots opbouw toegepast. In dit geval zijn het vooral de grotere plafondspots en niet de smalle spots die je veel bij woonhuizen ziet.

Ook design plafondspots

Het grote aantal plafondspots doet al vermoeden dat er veel variatie is in stijl, kleur en grootte. Naast de budget plafondspots zijn er design plafondspots. De originele designs door materiaal en kleur maken de plafondspot een eye-catcher in plaats van een standaard product voor meer zicht op donkere plekken. De ultra dunnen plafondspotjes als levend voorbeeld die per 2 of per 3 aan 1 plafondarmatuur zijn bevestigd.