Prikspots

Prikspots zijn ideaal als verlichting rondom de vijver of als oprit verlichting. Het voordeel van prikspots is dat ze eenvoudig in de grond te plaatsen zijn en daardoor ook makkelijk te verplaatsen.

Populair: RVSBasisModern | Alle buitenlampen

Weergave 1–12 van 13 resultaten

Moderne tuinspot Favo, met spies
Moderne Prikspot Agerup, Zwart
Solar tuinlamp Mirre, Grijs
Meghan buitenlamp, roestvast staal
Julienne buitenlamp, kunststof, zwart
Judy buitenlamp, kunststof, zwart
Estella grondspies, staal, thermisch verzinkt
Zwarte buiten steekspot Sharina
Zwarte buiten steekspot Shanna
Zwarte prikspot April, draaibaar
Prikspot buitenlamp Melvin - chroom
Buitenlampen

Buitenverlichting met prikspots

Prikspots zijn buitenlampen die voor verschillende doeleinden gebruikt kunnen worden. Ze zijn bijvoorbeeld geschikt als oprit verlichting of als verlichting rondom de vijver. Prikspots zijn functionele lampen met een aantal voordelen:

Eenvoudig te (ver)plaatsen

Het plaatsen van prikspots is heel eenvoudig. Door het scherpe uiteinde van deze lampen steek je ze gemakkelijk in de grond. De prikspots zijn hierdoor ook makkelijk verplaatsbaar.

Uitlichten met prikspots

De meeste prikspots zijn richtbaar. Deze verlichting is daarom de ideale manier om bepaalde gedeeltes van je tuin of terras uit te lichten. Zo bepaal je zelf waar je het meeste licht wilt hebben!

Prikspots op zonne-energie

Het aanschaffen van prikspots biedt nog meer voordeel wanneer u voor solar prikspots kiest. Deze lampen hebben een klein zonne-paneeltje waardoor ze zichzelf overdag opladen om in de avond licht te kunnen geven. De prikspots op zonne-energie zijn energiezuinig en daardoor beter voor het milieu én voor uw portemonnee!