Staande buitenlampen

De staande buitenlamp is ideaal als verlichting langs de oprit, op het terras of in de tuin. Maak het aanleggen van de verlichting makkelijker door van tevoren een lichtplan te ontwerpen.

Populair: Met sensorModern | MetaalPrikspotsLantaarnpalen

Weergave 1–12 van 217 resultaten

Antraciet buiten vloerlamp Samya
Chroom buiten staande lamp Shaylee
Zwarte buiten staande lamp Adrena - Zwart
Landelijke buitenlamp Cleo - Zwarte lantaarn
Moderne Buitenlamp Jaé-Lynn - Antraciet
Buitenlamp Jaé - Wit
Buitenlamp Jazzy-Bo - Zwart
Buitenlamp Jazzmine - Wolframstaal
Moderne Buitenlamp Jazzlyn-Faith - Antraciet
Buitenlamp Jazzly - Wit
Buitenlamp Jazzleigh - Zwart
Moderne Buitenlamp Jazzlee - Zwart

Staande buitenverlichting

De juiste buitenverlichting is onmisbaar om veilig thuis te komen in het donker en om te kunnen genieten van de lange zomeravonden in uw tuin. De staande buitenlamp kan op verschillende manieren kan worden toegepast rondom u huis, bijvoorbeeld als verlichting langs de oprit of als terrasverlichting. Afhankelijk van het doel kunt u kiezen uit verschillende soorten staande buitenlampen:

Oprit verlichting

Staande buitenlampen worden veel toegepast als opritverlichting. Verlichting langs de oprit is niet alleen heel functioneel maar zorgt ook voor sfeer. In de collectie staande buitenlampen vindt u staande lampen in verschillende stijlen en kleuren.

Staande lampen met bewegingssensor

De staande lamp met bewegingsmelder heeft een aantal voordelen. De lamp springt aan wanneer hij beweging detecteert. Hierdoor gaat de lamp alleen aan wanneer u het licht nodig hebt. Dit bespaart niet alleen stroom en dus energiekosten, maar is ook nog eens beter voor het milieu!

Lantaarnpalen

De lantaarn tuinlamp is populair onder de buitenverlichting. Deze lamp is in meerdere kleuren en maten beschikbaar De lantaarnpalen zijn vaak te bestellen in serie zodat ze gecombineerd kunnen worden met bijpassende lantaarn wandlampen, hanglampen en tafellampen. De lantaarn tuinlampen hebben vaak een klassiek karakter.

Prikspots

De prikspots zijn buitenlampen die eenvoudig in de grond geplaatst kunnen worden. Hoewel prikspots vaak vrij laag zijn, zijn ze ideaal om bepaalde gedeeltes van de tuin uit te lichten.

Gratis kerstkado 🎄

Bestel nu en ontvang een gratis kerstkado! Uw bestelwaarde:

€20 - €50 = 1M kerstsnoer twv € 4,95
€50 - €100 = 2M kerstsnoer twv € 7,95
€100-meer = 3M kerstsnoer twv € 9,95