Tafellampen

Een tafellamp is praktisch en sfeervol en daarbij handig om een hoekje in de kamer (extra) te verlichten. Lampen zonder batterij of schakelaar op de lamp zelf zijn altijd inclusief aansluitsnoer en stekker met een aan-uit knopje op het snoer!

Populair: PopulairLandelijkModernGlas | Industrieel

Weergave 1–12 van 1065 resultaten

Daan tafellamp, buigzaam, wit
Dhalyinn tafellamp, zandkleurige kap
Brocante, messing tafellamp Minca, Vogelkooitje
IP20 (stofdicht bij Ø >12,5mm)
Stoffen, Nikkel, Witte tafellamp Juliana
Design, Klassieke Tafellamp Kafoune - Gerookt Glas
Blauwe tafellamp Na'el
Moderne tafellamp Devi - Zwart
Bureaulamp Erika blauw, voetbal design
Design, Moderne Tafellamp Wiesje - Wit
Turquoise, buigbare tafellamp Jotte

Gebruik van een tafellamp

De tafellamp is een lamp die vooral praktisch gebruikt wordt. Juist even dat donkere hoekje verlichten waar u graag zit of de werkplek waar u ‘s avonds nog even de administratie doet. Ook worden deze tafellampen gebruikt om bepaalde accessoires in het huis extra te benadrukken en zo sfeer te creëren. Met de juiste tafellamp creëert u een gezellig sfeer in huis. Wanneer u echt een tafellamp zoekt om sfeer te creëren, raden wij u aan om een lamp te nemen met een lampenkap. De lampenkap zorgt ervoor dat het licht in beperkte mate verspreidt wordt en een warme uitstraling heeft.


Tafellampen in verschillende stijlen 

Omdat tafellampen belangrijk zijn in huis en bij uw inrichting moeten passen, verkopen wij deze lampen in verschillende stijlen. De drie stijlen die het meeste verkocht worden zijn de industriële, moderne en landelijk stijl. Naast deze drie stijlen hebben we er natuurlijk nog meer. Op de pagina tafellampen vindt u de meest populaire lampen en hebben wij ze voor u gecategoriseerd.