De woonkamer is pas echt compleet met een trendy staande lamp. Moderne leeslamp, stoere en landelijke staande lamp of stalamp met lampenkap. De staande lamp is oorspronkelijk ontstaan door de staande leeslamp. Om een extra lichtje te creëren werd alles geprobeerd om mee bij te schijnen bij het boek of de krant. Van oorsprong met de kaars in de hand om de letters goed te kunnen lezen. Dit is ontwikkeld tot in een enkel geval de tafellamp en vooral de staande vloerlamp. Staande lampen van groot naar klein. Bekijk hier de complete collectie vloerlampen. De staande lamp met houten poten is naast zwart nu ook beschikbaar in het wit.

Verschillende lichtbron in de staande lamp

Het grootste gedeelte van onze moderne vloerlampen heeft een fitting waarin een standaard lampen bolletje gedraaid kan worden. De staande lamp waarbij leds in de lamp zelf verwerkt zitten is echter ook verkrijgbaar! Deze innovatieve vloerlamp heeft een strakke uitstraling en neemt weinig ruimte in beslag.

De staande lamp met eigen stoffen kap

De staande lampen met stoffen kap hebben een afneembare stoffen kap. Zo kan er ook voor gekozen worden om de lamp te voorzien van uw eigen stoffen kap. De staande lamp met kap heeft in de meeste gevallen een draaischroef aan de bovenkant. Een stoffen kap boven op de driepoot vloerlamp is een smaakmaker in de woonkamer. De kap van deze houten vloerlamp kan er op worden gezet om deze vervolgens vast te zetten met een bijbehorende moer.