Witte wandlampen

De witte wandlamp is een sfeervolle lamp met een neutrale kleur. Verkrijgbaar in iedere stijl! Ideaal als extra (sfeer)verlichting in de woonkamer of slaapkamer.

Populair: Modern | LandelijkGlas | Wandspots

Weergave 1–12 van 378 resultaten

Wandlamp Damini modern, leuk lichteffect
Witte wandlamp Dalila - Kubus, modern
Witte wandlamp Quincy II, klassiek 2L
Industriële, Moderne Wandspot Verena - Zwart, Goud
Swaftham plafondlamp, drie spotjes, langwerpig
Strak design wandspot Layla, mat nikkel
Witte wandlamp Agena
Witte wandlamp Daelysa, modern
Rochdale plafondlamp, wit, metaal en acryl
Cadiz II wandlamp, motief antiek
Moderne Plafondlamp - Wandlamp Niva, Wit, Creme
Witte wandlamp Randy, gips en keramiek

Heeft u een landelijk ingerichte kamer of meer modern. Misschien heeft u wel veel design spullen in huis? Witte wandlampen zijn buitengewoon aantrekkelijk door de uitgebreide keuzemogelijkheden en doordat wit al jarenlang de populairste kleur voor lampen is.

De serie voor witte wandverlichting bevat ook een groot aantal lampen met melkglas. Melkglas ontstaat door beenderas of vloeispaat toe te voegen aan de glasmassa. Hierdoor is het glas niet helder en is het wit in plaats van transparant.

De witte wandlamp in gevarieerde kleuren wit

Doordat wit zo populair is zijn er wandlampen ontworpen met verschillende tinten wit. Zo is er de wandlamp met wit / koper kleurige strepen voor een landelijke uitstraling en de witte wandlamp met hoogglans wit kleur met een moderne uitstraling.

Wandlampen met wit glas hebben eveneens verschillende bewerkingen met glas ‘gemengd’ met blauw of crême. Deze bewerkingen zijn vaak bij de productie van de glaskap al verwerkt in het glas.