Moderne tafellampen

van 383 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

van 383 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Functioneel licht nodig voor op het bureau of werktafel? Naast extra / gerichte verlichting is de moderne tafellamp ook mooi. Moderne vormen en materialen in de bureau- en tafellamp zorgen voor een stijlvolle uitstraling op tafel en bureau.

Moderne tafellamp kopen met de ideale functies

Moderne tafellampen kunnen zowel functioneel als decoratief zijn. Bedenk van tevoren waarvoor u de tafellamp wilt gebruiken. Is dit vooral als sierlijk interieurproduct of wilt u secure werkjes gaan uitvoeren met behulp van deze lamp? Verschillende tafellampen met moderne stijl hebben functionaliteiten die voor extra gemak kunnen dienen. Bijvoorbeeld de moderne tafellamp waarbij u de lamp flexibel kunt draaien. Ideaal om precieze werkjes van extra dichtbij te verlichten.

Kleurige, moderne tafellampen

In de moderne inrichting zien we vaak vaste kleuren zoals wit, zwart en grijs terugkomen. Onze uitgebreide collectie van moderne tafellampen biedt u de keuze om tafellampen in bijpassende kleuren te bestellen. Een aanrader is echter om ook eens te kijken naar andere, fellere kleuren. Kleuren die misschien afwijken van uw interieur maar die juist daardoor in het oog springen. Wat dacht u van een tafellamp met een frisse, groene kleur? Als u een gedeelte van uw woonkamer of keuken wil laten opvallen is een kleurige tafellamp een goede oplossing. Ook voor de kinderkamer zijn er leuke tafellampen met vrolijke kleuren. De moderne schemerlampen zorgen voor een warm en sfeervol licht.

Kunststof tafellamp modern

Op zoek naar een moderne tafellamp van kunststof? In ons assortiment vindt u een grote hoeveelheid kunststof lampen. Een voordeel van kunststof lampen is dat ze in veel kleuren voorkomen en dat ze licht van gewicht zijn. Bij Lampgigant vindt u eigentijdse tafellampen van kunststof in verschillende kleuren, vormen en maten. Zowel functionele en stijlvolle tafellampen voor op uw kantoor als sfeervolle tafellampen voor in huis.

Inspiratie op doen voor uw moderne interieur? Bekijk dan de gigantische collectie verlichting van Lampgigant