Grote op maat gemaakte koepellampen

Landelijke lampen staan bekend om hun natuurlijke, rustgevende karakter. Het landelijk interieur wordt in steeds meer woningen gezien.

In een landelijk interieur horen vanzelfsprekend landelijke lampen. De warme en gezellige sfeer die gecreëerd wordt door een landelijke inrichting, maken van uw huis een fijne plek om te leven. Landelijke lampen zijn sober en tegelijkertijd stijlvol. Het fijne aan deze verlichting is dat het makkelijk te combineren is met andere materialen.

Materiaalgebruik bij de landelijke lamp

De meeste landelijke lampen zijn gemaakt van natuurlijke materialen. U ziet bijvoorbeeld vaak hout en riet terugkomen in de landelijke verlichting. Hout is een duurzaam materiaal. Met bijvoorbeeld een vrijwel onbewerkte, houten lamp geven we het interieur een natuurlijke en landelijke uitstraling.

Ook beton is een veel voorkomend materiaal in de landelijke verlichting. Beton is net als hout een natuurlijk en duurzaam materiaal. Juist het sobere aan een hanglamp van beton maakt dat deze lampen voor een rustgevend effect zorgen.

In de landelijke verlichting is genoeg keuze. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een grote hanglamp van beton boven de eettafel of drie kleinere lampjes die naast elkaar worden gehangen. Een robuuste vloerlamp van hout geeft uw landelijke woonkamer een stoere uitstraling.

Landelijk interieur met landelijke lampen

Combineer de verschillende soorten landelijke lampen met elkaar en breng sfeer in uw huis. Ga terug naar de natuur, naar het leven op het platteland; kies voor landelijke verlichting!

 

Populaire artikelen


Verlichting ophangen

De opkomst van de hit met industriële lampen en stoere huisinrichting. Moeten we al vrezen voor een ondergang van deze trend?

Lees verder

 

 

 


Energiezuinige buitenlampjes

Buitenlamp met sensor aansluiten

Wat kenmerkt de moderne hanglamp? Wat trekt deze stijl zo bij mensen. Lees hier alles over het esthetische en de technische eigenschappen zoals materiaal van de moderne lamp.

Lees verder

 

 

 

 

Onze nieuwsblogs / onderwerpen


Nieuw + trends

Bekijk de nieuwste producten + de laatste lamp trends.

Nieuws & trends

Klus & ervaring

Lamp ophangen, alles over de techniek van de lamp en het licht.

Lamp installeren

Tuin + buiten tips

Tips voor installatie van buitenverlichting en bijv. de nieuwste tuinlampen.

Tuinlamp tips

Lampgigant nieuws

We gaan razendsnel om u de grootste collectie lampen te bieden..

Laatste ontwikkelingen