Schijnwerper kopen voor het verlichten van uw terrein / tuin rondom uw huis of bedrijfspand? Alle aangeboden schijnwerpers zijn door ons zelf getest op kwaliteit en beschikken over de hoogste kwaliteit leds en LED drivers.

Professionele schijnwerper kopen

Naast onze standaard scherpe geprijsde LED schijnwerpers hebben we een speciale serie professionele schijnwerpers. Deze onderscheiden zich van onze standaard LED schijnwerpers door een hardere (meer hufterproof) omkasting. Daarbij heeft deze schijnwerper een betere koeling wat zorgt voor een nog langere levensduur!

Schijnwerper buiten toepassen

Alle schijnwerpers zoals hieronder aangeboden zijn waterdicht en hiermee geschikt voor buiten.

LED breedstraler kopen

Zowel bij de LED schijnwerpers als bij de professionele LED schijnwerpers vind je  LED breedstralers. Met deze lampen met een groot vermogen, zoals 100 Watt of zelfs 200 Watt LED verlichting kan je een groot deel van een gevel of een groot terrein van de parkeerplaats in één keer verlichten.

Ter voorbeeld vervangt een 100 Watt LED schijnwerper circa 1000 Watt halogeen schijnwerper.

Lichtkleur LED schijnwerper en professionele schijnwerper

Bij de professionele schijnwerper is er minder /geen lichtkleur afwijking te herkennen bij het toepassen van meerdere schijnwerpers. Hoewel er bij onze standaard LED schijnwerpers geen lichtverschil te herkennen is door iemand die niet dagelijks met verlichting bezig is, kan dit minimale lichtverschil een pré zijn wanneer je een complete gevel van een bedrijfspand wilt verlichten als professional.

Gevelverlichting met een schijnwerper

Schijnwerpers/breedstralers zijn ook een perfect middel om je gevel te verlichten, om hiermee je gevel stijlvol uit te lichten of meer te laten opvallen.

Zie hiernaast een overzicht met het wattage wat wij aanbevelen op basis van de hoogte / breedte van uw gevel. 


Brede gevel verlichten met meerdere schijnwerpers naast elkaar

Wanneer u meerdere lampen naast elkaar wilt plaatsen om een brede gevel te verlichten bevelen wij aan om de lampen iets dichter naast elkaar te zetten dan hiernaast wordt aangegeven, hiermee overlapt de lichtuitstraling elkaar goed.