Stopcontact lampen

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Klein lampje in de kinderkamer

Stopcontactlampen zijn lampen die je in het stopcontact steekt. Deze lampjes kunt u aan zetten als u uw baby liever niet in het donker laat slapen. Deze zijn erg handig om naast het bed te hangen zodat u een klein lampje hebt als u even licht nodig heeft. Door een stopcontactlampje in de babykamer aan te zetten heeft uw baby toch nog wat licht in de kamer. Hierdoor zal uw baby een veilig gevoel krijgen en beter in slaap vallen. Stopcontactlampen zijn hierdoor een goede optie om uw baby een veilig en warm gevoel te geven in de babykamer.

Stopcontactlamp lang blijven gebruiken

Ook deze lampjes hebben wij in verschillende kleuren en printjes. Hiermee kunt u uw babykamer opfleuren. De stopcontactlampen zijn gemakkelijk te combineren met andere lampen. De lampen zijn te gebruiken in ieder stopcontact. De lampjes zijn geschikt vanaf baby tot en met kind. Hierdoor kunt u de lampjes lang blijven gebruiken. Deze lampjes zijn door kinderen zelf makkelijk aan te zetten. Ook kunt u de lampjes ophangen in de hal zodat uw kind makkelijk de weg kan vinden naar bijvoorbeeld het toilet.

Ook deze lampjes hebben wij in verschillende thema’s. De lampjes hebben vrolijke kleuren en leuke printjes. Ook deze lampjes zijn aan te passen op het interieur van de kinderkamer. De stopcontactlampen zijn vooral geschikt voor de jongere kinderen. Maar er zijn ook wat neutralere lampjes die eventueel ook voor oudere kinderen geschikt zijn.