Koppelbare kerstverlichting

Categorieën

 

Koppelbare kerstverlichting informatie

Koppelbare kerstverlichting

Zoals de naam al zegt bestaat koppelbare kerstverlichting uit verschillende onderdelen die je aan elkaar kunt koppelen. Hieronder ziet u de onderdelen die u sowieso nodig heeft om de verlichting te laten werken, en de verschillende soorten koppelbare kerstverlichting waaruit u kunt kiezen.

 

1. Aansluitsnoer

Een belangrijk onderdeel van koppelbare kerstverlichting is het aansluitsnoer. Hierbij heeft u de keuze uit een zwart snoer en wit snoer.
Aan het aansluitsnoer zit een 230 Volt stekker die je in het stopcontact kunt doen, en aan de andere kant zit een aansluiting waaraan je de koppelbare kerstlampjes kunt koppelen.

 

2. Soorten kerstverlichting

Als u een aansluitsnoer heeft dan kunt u gaan kijken naar welke soort koppelbare kerstverlichting u wilt. Wij hebben onze koppelbare kerstverlichting onderverdeeld in twee categorieën, namelijk: Koppelbare kerstverlichting IP44 en Professionele koppelbare kerstverlichting IP67. IP44 is geschikt voor buiten. Deze kerstverlichting heeft een goede kwaliteit met sterke kabels. Ideaal voor het verlichten van je gevel thuis, wanneer je de verlichting jaarlijks zorgvuldig ophangt, afhaalt en netjes opbergt heb je hier veel jaar plezier van.

De professionele kerstverlichting is vooral voor installateurs en bedrijven interessant. Deze verlichting heeft een IP waarde van IP67 en kan het hele jaar door buiten blijven hangen. Vooral bij boomverlichting is dit ideaal. Dit bespaart je jaarlijks veel werk.

 

Koppelbare boomverlichting

Koppelbare boomverlichting is misschien wel het populairste product binnen koppelbare kerstverlichting. Doordat je verschillende onderdelen aan elkaar kunt koppelen is dit geschikt voor grotere projecten. Meestal hoeft hier maar één stekker voor gebruikt te worden. Naast dat het populair is bij professionele kerstverlichting installateurs, is dit ook erg geschikt voor particulieren. Koppelbare boomverlichting is er zowel in de IP44 variant als in de IP67 variant.

Koppelbare ijspegelverlichting

Wij hebben ook koppelbare ijspegelverlichting. Het is verkrijgbaar in verschillende maten en zowel met IP44 als met IP67. Genoeg keuze dus, ook voor de mensen die het hele jaar buiten kerstverlichting willen.

Koppelbare lichtgordijnen

Koppelbare lichtgordijnen met een professionele kwaliteit behoren ook tot ons assortiment en zijn alleen verkrijgbaar met een IP waarde van IP67. De lichtgordijnen hebben wij verdeeld in onderstaande categorieën. Vervolgens kunt u nog kiezen uit de verschillende hoogtes.

Lichtgordijn, Zwarte bekabeling, Warm witte leds

Lichtgordijn, Witte bekabeling, Warm witte leds

Lichtgordijn, Koud witte leds

 

Handige accessoires

Bij koppelbare kerstverlichting zijn er allerlei handige accessoires. Denk hierbij aan een verlengsnoer, splitter of aansluitsnoer. Hieronder een overzicht van alle accessoires per product:

Accessoires koppelbare kerstverlichting (IP44)

Accessoires koppelbare kerstverlichting (IP67)