Zwarte inbouwspots

van 67 producten

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

van 67 producten

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De kleur zwart komt steeds meer terug in het interieur. Zwart wordt vaak gebruikt als accentkleur. Zwarte kasten, lampen, banken en kozijnen zijn al bijna niet meer uit het interieur weg te denken. Ook zie je steeds vaker dat zelfs de muur zwart wordt geverfd. Waarom kiest iedereen toch voor zwart? Omdat zwart andere kleuren tot zijn recht laat komen! Denk niet alleen aan zwart-wit of grijstinten. Ook knalgeel of gifgroen passen uitstekend bij zwart. Alle kleurcombinaties zijn dus mogelijk. Benieuwd of zwarte inbouwspots passen bij jouw interieur? Wees dan gerust. Zwarte spotjes passen bij elke stijl.

Zwarte inbouwspotjes zijn het meest populair

Inbouwspots geven een heldere verlichting en worden mooi verwerkt in een plafond, kast of plank. De kleur zwart is voor inbouwspots populair omdat je er alle kanten mee op kunt. Je kunt de zwarte inbouwspots namelijk onopvallend monteren op donkere plafonds omdat de armatuur van de inbouwspots zwart is. Wil je dat de zwarte kleur van jouw spots juist opvalt als accent in jouw interieur? Combineer de zwarte inbouwspots dan met een lichtgekleurd plafond. Wat je stijl ook is. Met zwarte spotjes creëer je sfeer zonder dat de inbouwspot veel ruimte inneemt. Zwarte inbouwspots zijn de beste keuze voor jou!

Waar let je op bij het kiezen van een zwarte inbouwspot?

Bij het kiezen van de zwarte inbouwspot is het goed om te weten wat het best bij jouw stijl past. Wil je glanzend of mat zwarte inbouwspots? Wil je een ronde of vierkante inbouwspot? Wil je LED of halogeen? Wil je een lamp die kan kantelen? Wil je dat de lamp dimbaar is? Dit zijn allemaal vragen die van belang zijn bij het kiezen van de juiste inbouwspot.

Ook belangrijk is de ruimte waar je de zwarte inbouwspotjes wil plaatsen. De zwarte inbouwspots kun je in de woonkamer, badkamer, keuken, slaapkamer, toilet of zelfs buiten monteren. Houd er rekening mee dat de inbouwspots waterdicht moeten zijn wanneer je ze in de badkamer plaatst.

Gelukkig hebben wij bij Lampgigant een grote collectie met populaire inbouwspots in het zwart en in alle vormen en maten. Heb je een mooie zwarte inbouwspot gevonden die perfect bij jouw stijl past? Controleer dan nog wel even de afmeting van de spot. Zo kun je de grootte van het boorgat en de inbouwdiepte bepalen. De inbouwspotjes variëren in grootte van een doorsnede van 6 cm tot een doorsnede van 30 cm. Plaats je meerdere zwarte inbouwspots? Let dan ook op de minimale onderlinge afstand tussen de inbouwspots?