Over ons

Lampgigant is ontstaan door Bart en Janita’s passie voor lampen en technologie. Het idee om mensen te voorzien van mooie, duurzame, innovatieve en betaalbare lampen konden zij niet weerstaan. Daarom zijn ze in 2011 gestart met het verkopen van hanglampen vanuit huis, gewoon vanaf de zolder. Al snel bleek de vraag naar hanglampen groot en werd er een pand gekocht. Ook werd de collectie uitgebreid met nieuwe lampen, die gecombineerd kunnen worden met de nieuwste technologieën. In onze huidige collectie vind je dan ook mooie lampen met smart verlichting waardoor je de lamp eenvoudig met een app op afstand bestuurt en jouw moment naar wens verlicht.

 

Het grootste aanbod in Europa

In 10 jaar tijd zijn we uitgegroeid tot de grootste online lampenwinkel van Europa. In onze collectie vind je meer dan 15.000 verschillende lampen en in ons magazijn hebben we ruimte voor meer dan 10 miljoen lampen. We zijn niet alleen in Nederland en België actief; je vindt Lampgigant tegenwoordig ook in Duitsland, Frankrijk, Spanje, Italië en diverse andere Europese landen.

Lampen voor woning en bedrijf

We zijn begonnen met hanglampen, maar bieden nu alle soorten lampen aan voor particuliere en zakelijke klanten. Zoek je naar een hanglamp, tafellamp, inbouwspot, LED paneel of buitenlamp voor in huis of op kantoor? Bij Lampgigant vind je altijd een lamp die jouw moment verlicht.

Onze missie

Online de grootste betaalbare (duurzame) verlichtingscollectie aanbieden zodat jij jouw moment kan verlichten.

 

Maak kennis met Lampgigant

  •  

Waar staat Lampgigant voor?

Bij Lampgigant zorgen wij voor kwaliteit en een hoge klanttevredenheid. Graag lichten we onze kerneigenschappen aan je toe:

Onze naam zegt het al. Wij zijn een gigant in kwaliteitslampen. Onze online lampenwinkel is de grootste van Nederland. Met ons gigantische lampenaanbod zorgen we dat iedere lampenwens in vervulling gaat.

Wij ademen lampen. Wij bieden complete categorieën en collecties, van onze nauwkeurig geselecteerde leveranciers, van over de hele wereld. Wij bieden onze lampen zo overzichtelijk mogelijk aan tegen een scherpe prijs. Daarnaast hebben we met onze 10 jaar ervaring alle lampenkennis in huis om je van het beste lampenadvies te voorzien. Heb je een vraag? Onze klantenservice helpt je graag verder!

Wij zijn de lampenspecialist voor iedereen; zowel voor particuliere als zakelijke klanten. Wij bieden persoonlijk advies, zijn voor alle vragen bereikbaar en zorgen dat elke order netjes en correct behandeld wordt. Zo zorgen wij dat je blij bent met je nieuwe lamp én onze dienstverlening. 

Wij zorgen voor een toonaangevende lampencollectie met de nieuwste designs en slimme en zuinige technieken. Hierbij combineren we prachtige lampen met een aantrekkelijke prijs. Alles rondom lampen vind je bij ons! Kijk voor inspiratie op onze Instagram pagina.

Met onze lampen maken we het je graag gemakkelijk. Wij bieden duurzame LED lampen met de nieuwste technologieën waardoor je veel lampen met een app kan besturen of bespaart doordat de lampen zelf weten wanneer jij wil dat ze aan of uit zijn.

Wij helpen bedrijven graag met het vervullen van hun duurzaamheidsmissie. Wij bieden duurzame en betrouwbare LED lampen met een lange levensduur voor elke bedrijfsruimte. Van LED panelen op kantoor tot schijnwerpers voor het verlichten van het bedrijfsterrein. Met bedrijfsverlichting met lichtsensoren, bewegingssensoren en timers wordt er bespaard omdat er geen energie verspilt wordt.

 

Geschiedenis Lampgigant

Ontmoet ons team

Duurzaam Lampgigant

Bij alles wat we doen maken we bewuste en duurzame keuzes. Dit doen we door middel van onze 3 focusgebieden:

Wij proberen zo duurzaam mogelijk om te gaan met energie. Op dit moment maken we gebruik van groene energie van Greenchoice en staat er bij ons op de planning om het dak van ons pand te voorzien van zonnepanelen. Met deze zonnepanelen maken wij het pand zelfvoorzienend op het gebied van stoom. Daarnaast zijn we druk bezig met het reduceren van het gasgebruik en willen wij in 2030 gestopt zijn met het gebruik van gas.

Herbruikbare dozen: Je zal niet snel een roze Lampgigant doos om je bestelde producten vinden. Wij versturen onze bestelling namelijk zo veel mogelijk in herbruikbare dozen! Wij kopen, waar mogelijk, gebruikte dozen in om onze producten in te verzenden. Dit is een stuk beter voor het milieu omdat er zo geen nieuwe dozen geproduceerd hoeven te worden. Daarnaast worden de meeste omdozen en dozen vanuit retouren hergebruikt.

Verpakkings-/opvulmateriaal: Wij proberen het gebruik van opvulmateriaal zoveel mogelijk te beperken. Als het niet nodig is ter bescherming van het product, zullen de pakketten geen opvulling bevatten. Als we pakketten wel moeten opvullen, doen we dat zoveel mogelijk met gerecyclede materialen. Zo gebruiken wij het versnipperde karton van dozen die écht niet meer herbruikbaar zijn en gerecycled opvulpapier.

Duurzame verzendopties: Wij bieden duurzame verzendopties aan. Zo kan je onder andere jouw pakket laten afleveren bij een pick-up point. Daarnaast is onze vervoerder Trunkrs bezig om haar vloot voor het einde van 2022 volledig CO2-neutraal te krijgen.

Wij proberen onze collectie zo duurzaam mogelijk te maken. Zo proberen wij zo veel mogelijk duurzame materialen te gebruiken voor onze lampen. Daarnaast willen we een hoge kwaliteit bieden, zodat de lampen eenvoudig 10 tot 20 jaar meegaan. Daarnaast hebben wij al meer dan 500.000 duurzame LED lampen verkocht afgelopen jaren!