Keukenverlichting

Keukenverlichting kopen? Kies hieronder een categorie: 

Als je aan de keuken denkt dan denk je aan eten en drinken. 's Avonds kook je in de keuken en 's ochtends zet je er een kop koffie. Iedereen komt dan ook graag in de keuken. Daarom is het belangrijk om de keuken goed te verlichten. Zeker wanneer je er met scherpe messen werkt. Hieronder hebben wij een selectie gemaakt van verlichting voor in de keuken.

Keukenkast verlichting

In de keuken zijn de belangrijkste plekken die verlicht moeten worden het fornuis, het aanrechtblad en de gootsteen. Keukeninbouwspots zijn een goede oplossing om te zorgen voor goed licht boven de belangrijkste plekken in de keuken. Deze inbouwspots kunnen als keukenkastverlichting mooi verwerkt worden in jouw keukenkast.

 

Keukenverlichting plafond

Natuurlijk verschilt het per keuken welk type verlichting passend is. Bij keukenverlichting boven de eettafel zal je meer naar de sfeer en de stijl van jouw interieur kijken dan naar functionaliteit. Zo kies je bijvoorbeeld of je het mooier vindt om een grote hanglamp boven de eettafel te hebben of een hanglamp met meerdere kleine lampen naast elkaar. Wil je liever een plafondspots of ingebouwde spotjes boven de tafel? Ons aanbod in keukenverlichting biedt voor ieder wat wils!

 

Mogelijkheden voor LED keukenverlichting

Met dimbare keukenverlichting LED kan je de verlichting in jouw keuken eenvoudig aanpassen. LED keukenverlichting is ook erg praktisch, bijvoorbeeld om het aanrechtblad bij te lichten. Een ander voordeel van LED keukenverlichting niet warm wordt en dus veilig is voor kinderen. Keukenverlichting LED is niet alleen functioneel en sfeervol, het is ook nog eens heel duurzaam. LED lampen gaan lang mee en gebruiken minder stroom dan de standaard lampen.

 

Kleur aanpassen verlichting keuken

Mensen die net een beetje meer sfeer willen, kunnen kiezen voor een LED-strip. Deze kan je bijvoorbeeld boven of onder jouw keukenkastjes hangen. Als je meer kleur in je keuken wil dan is een RGB LED-strip een goede optie. Hiermee kan je namelijk de kleur van het licht naar wens veranderen.

 

Blogs over keukenverlichting

Benieuwd hoe je een keukenlamp ophangt of hoe je de koepelmaat van keukenlampen bepaalt? Om je goed op weg te helpen hebben wij alle relevante informatie voor je verzameld en op een rij gezet.

  •