Veranda verlichting. Ook voor overkappingen

Veranda verlichting kopen? Kies hieronder een categorie:

Een veranda gebouwd en mist alleen de verlichting in de overkapping nog? Dan zijn inbouw- en opbouwverlichting een goede keuze. Wil je de verlichting in de dunne veranda balken verwerken? Hiervoor zijn de mini spotjes de perfecte oplossing. Heb je bredere balken in de veranda of is het plafond afgewerkt met platen? Dan heb je een ruimere keuze in inbouwspots doordat alle spots van 6 tot 20 cm breed ook tot de mogelijkheden behoren.Naast de mooie inbouw-mogelijkheden voor overkapping verlichting, kun je ook kiezen voor opbouwspots. Ontdek hieronder de verschillende categorieën. Na het kiezen van de categorie is het mogelijk om te filteren op kantel- en niet kantelbaar

Plug & Play veranda verlichting

 

Plug & play veranda verlichting installatie video

 

Overkapping verlichting

 

Blogs over veranda verlichting

Inbouwspots worden het meest toegepast als overkapping verlichting. Inbouwverlichting neemt weinig ruimte in beslag en voorkomt het stoten van het hoofd. Hoewel de hoogte bij overkappingen over het algemeen geen probleem vormt zijn inbouwspots een strakke manier van wegwerken van de verlichting. Wanneer je geen verlaagd plafond in de veranda hebt, kan het noodzaak zijn om de inbouwverlichting in de balken van de overkapping te bouwen. Hierbij bepaalt de breedte van de balken deels de keuze voor de inbouwspot aangezien het oversteken van de inbouwspot ten opzichte van de balken geen optie is. Om je goed op weg te helpen hebben wij alle relevante informatie verzameld en op een rij gezet.

  •  

Probeer nu de Plug & play van Lampgigant voor veranda verlichting in dakliggers

Plug & play zegt het eigenlijk al. De makkelijkste en snelste manier om zelf spotjes te plaatsen onder de veranda of overkapping in dakliggers. Kies je voor onze plug & play veranda verlichting dan geven wij de de volgende aantallen spots als uitgangspunt:

Aantal dakliggers Aantal meter breed Aantal inbouwspots
3 3 6
4 3 8
5 3 10
6 3 12

 

Opbouw overkapping verlichting

Waterbestendige opbouwspots met een IP waarde van IP23 of meer zijn een recente toevoeging aan onze collectie. Deze strakke en compacte opbouwspots worden veel toegepast voor veranda verlichting. In tegenstelling tot inbouwspots hoeven hiervoor geen gaten geboord te worden, maar zijn deze opbouwspots uitgevoerd met een handige ophangbeugel. Komen de opbouwspots niet direct in contact met water? Dan kan je ook kiezen uit onze IP20, niet waterbestendige, opbouwspots. De meeste opbouwspots zijn van het materiaal aluminium en zijn in combinatie met hun coating geschikt om in buitenruimtes te hangen. Voor meer informatie over IP-waardes lees de blog: IP waarde voor in de tuin.