Trapverlichting

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Trapverlichting
Sfeerverlichting in je huis erg belangrijk; het geeft je huis namelijk net ietsjes meer. Zo draagt trapverlichting hier ook veel aan. Met de juiste LED verlichting creëer je een unieke sfeer in je huis. Daarnaast wordt je trap een heel stuk veiliger. Door trapverlichting te plaatsen zal je nooit meer en misstap doen en behoren trapongelukken tot het verleden.

Het handige aan LED-strips is dat het weggewerkt kan worden op iedere plaats in de trap. Daarnaast kan de trapverlichting op verschillende plekken geplaatst worden. Denk hierbij aan de traptreden, trapleuning en de muur.

LED strip bewegingssensor
Wilt u dat uw trap LED strips aanspringen als je in de buurt van de trap komt wanneer het donker is? Met de trap LED strips bewegingssensor kan dat! De sensor is makkelijk te installeren en je kan zelf instellen hoe lang je de LED strips wilt laten branden. Omdat de bewegingssensor ook een daglicht sensor heeft, gaan de LED strips niet onnodig aan als het binnen al licht is.

Dimfunctie
De trapverlichting kunt u ook uitrusten met een dimfunctie. Met een dimbare trap creëer je op elk moment de beste sfeer.