Met LED straatverlichting verlicht je gemakkelijk een groot oppervlakte van jouw terrein. De energiezuinige LED straatverlichting kan zonder probleem buiten staan tijdens een flinke bui of een stevige wind.

LED straatverlichting

29 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

29 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Zoek je naar straatverlichting om een groot oppervlakte van uw terrein te verlichten? Dan ben je bij Lampgigant aan het juiste adres! Met onze LED straatverlichting zorg je voor goede verlichting op uw terrein terwijl het energieverbruik laag blijft. Daarbij is onze straatverlichting geschikt voor alle weertypen. Zo zijn een stevige bui of een flinke wind geen enkel probleem voor onze straatverlichting.

Straatlantaarn als straatverlichting

Bij een straatlantaarn denk je al snel aan een hoge paal langs de weg die de straat verlicht. Maar een straatlantaarn hoeft niet altijd op een paal bevestigd te worden. Dit kan namelijk ook op een muursteun. Een muursteun is compact en kan je op elke hoogte aan een gebouw bevestigen. De opening van de straatlantaarn kan je eenvoudig over de muursteun plaatsen. Een straatlantaarn is dan ook op veel meer plaatsen toe te passen dan je denkt. Zo kan je de straatverlichting gebruiken bij het bedrijfspand, bedrijfsterrein of parkeerplaats. Maar ook op privéterrein is straatverlichting goed toepasbaar. Zo kan je jouw oprit of schuur veiliger en beter zichtbaar maken met een straatlantaarn.

Tips bij het kopen van straatverlichting

Bij het kiezen van straatverlichting is het belangrijk om rekening te houden met de hoogte waar je de verlichting plaats en het wattage van de lamp. Hoe hoger je de lamp plaatst, hoe breder de oppervlakte dat verlicht wordt is.

Hoogte lamp Schatting breedte licht Aangeraden wattage
2 tot 4 meter 6 meter 30 watt
4 tot 6 meter 8 meter 50 watt
6 tot 8 meter 10 meter 80 watt
8 tot 10 meter 12 meter 120 watt