Korting en acties

Feestelijke kortingen bij Lampgigant!

Het is tijd voor een feestje bij Lampgigant. Wij bestaan namelijk 10 jaar! Om dit te vieren bieden wij de hele maand januari gigantische kortingen. Zoek jij naar een mooie lamp met een gigantische korting? Dan is dit het moment om onze mooie collectie te bekijken. Op onze lampen ontvang je nu tot wel 80% korting! 

In onze gigantische collectie is er al jaren voor ieder wat wils. Of je nu zoekt naar een stijlvolle hanglamp boven de eettafel, een industriële plafonnière in de gang of een speelse lamp voor op de kinderkamer. Bij Lampgigant ga je jouw lamp vinden. En dit tegen een zeer scherpe prijs.

 

Week(end)deals

Elke week bieden wij mooie lampen met extra korting aan op onze week(end)deal pagina. Deze mooie deals zijn alleen doordeweeks of in het weekend geldig. Benieuwd welke producten deze week extra voordelig zijn? Klik dan hieronder om de week(end)deals te bekijken!

         

 

Nieuwsbrief korting

Meld je aan op de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op je complete bestelling. 

 

De nieuwsbrief korting geldt niet in combinatie met andere kortingsbonnen, acties, verhuurproducten of producten zoals maatwerk producten. 

 

 

Offerte op maat?

Ben je bezig met een groot of speciaal project, zoals het bestellen van verlichting voor een complete bedrijfsruimte? En ben je benieuwd wat wij hier voor jou kunnen betekenen? Vul dan hieronder je gegevens in met de aanvraag. Beschrijf hierin graag de gewenste producten of specifieke productnamen en de aantallen. 

 

Vind je het lastig om jouw aanvraag te beschrijven en lijkt telefonisch advies je een beter plan? Bel met één van onze verlichtingspecialisten op 0031 30 633 96 53.