Staande buitenlampen

van 248 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

van 248 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De staande lamp voor buiten is verkrijgbaar in net zoveel modellen als dat bepaalde typen binnenverlichting verkrijgbaar is. Tuinarchitectuur wordt steeds meer in Nederland toegepast. Nederlanders zijn altijd al buitenmensen gehad. Dit varieert van buiten spelen, buiten werken en buiten ontspannen.

Het aanbod staande buitenlampen is aangepast op deze ontwikkelingen voor een hoger niveau van de tuininrichting. De staande buitenlamp is beschikbaar in allerlei stijlen, van modern tot landelijk, en kleuren, van hoogglans wit tot een stoere roestkleur. Ook het verschil in hoogte is gnroot, dit varieert van grondniveau tot het niveau van straatlantaarns.

De hoogte van de staande buitenlampen

De staande buitenlamp is anders dan de straatlantaarn. Hier vind je daarom staande lampen met een specifieke hoogte. Van lampen die net onder de knie van een volwassen persoon komen tot staande lampen die tot middel hoogte van een volwassen persoon komen.

De staande lampen worden vooral naast / in het straatwerk toegepast. Om het pad te verlichten in combinatie met het verlichten van de tuin. Ook het plaatsen van staande lampen langs de opricht is ideaal. Door de hoogte van de lamp is deze ook goed zichtbaar bij het inparkeren van de auto. Dit kan u soms meer helpen dan grondspots die laag bij de grond zitten.

Staande buitenverlichting

De juiste buitenverlichting is onmisbaar om veilig thuis te komen in het donker en om te kunnen genieten van de lange zomeravonden in uw tuin. De staande buitenlamp kan op verschillende manieren kan worden toegepast rondom u huis, bijvoorbeeld als verlichting langs de oprit of als terrasverlichting. Afhankelijk van het doel kunt u kiezen uit verschillende soorten staande buitenlampen:

Oprit verlichting

Staande buitenlampen worden veel toegepast als opritverlichting. Verlichting langs de oprit is niet alleen heel functioneel maar zorgt ook voor sfeer. In de collectie staande buitenlampen vindt u staande lampen in verschillende stijlen en kleuren.

Staande lampen met bewegingssensor

De staande lamp met bewegingsmelder heeft een aantal voordelen. De lamp springt aan wanneer hij beweging detecteert. Hierdoor gaat de lamp alleen aan wanneer u het licht nodig hebt. Dit bespaart niet alleen stroom en dus energiekosten, maar is ook nog eens beter voor het milieu!

Staande lantaarnpalen

De lantaarn tuinlamp is populair onder de buitenverlichting. Deze lamp is in meerdere kleuren en maten beschikbaar De lantaarnpalen zijn vaak te bestellen in serie zodat ze gecombineerd kunnen worden met bijpassende lantaarn wandlampen, hanglampen en tafellampen. De lantaarn tuinlampen hebben vaak een klassiek karakter.

Staande prikspots

De prikspots zijn buitenlampen die eenvoudig in de grond geplaatst kunnen worden. Hoewel prikspots vaak vrij laag zijn, zijn ze ideaal om bepaalde gedeeltes van de tuin uit te lichten.