Een buitenlamp zorgt voor sfeer, veiligheid en functionaliteit. Bekijk hieronder ons aanbod of gebruik de voorgestelde filters:

Landelijke buitenlampen

van 54 producten

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

van 54 producten

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

We krijgen vaak de vraag in wat voor een tuin je de landelijke buitenlamp kan gebruiken. Ons eerste antwoord is: hier hoef je geen landelijke tuin voor te hebben. Bij landelijk moet je niet enkel denken aan de tuin bij een huis wat buitenaf staat. Landelijke buitenlampen staan heel mooi bij een huis in het dorp.

Heeft u een moderne ingerichte tuin met alleen maar strakke lijnen en weinig begroeiing dan is een landelijke buitenlamp af te raden. Is de tuin ingericht met leuke klinkertjes, niet alles recht en strak en heeft u bijvoorbeeld wat planten in de tuin staan dan past de landelijke verlichting prima in het totale beeld.

Verschillende verftechnieken voor landelijke buitenverlichting

Vooral in de categorie landelijke verlichting vind je lampen die bewerkt zijn met originele verftechnieken. Zo is er een grote collectie met bruine en witte buitenlampen die een natuurlijke en stoere uitstraling hebben door de schitterende bewerking met verf.

Landelijke wandlampen voor buiten

Buitenmuur of schutting extra verlichten? Een landelijke wandlamp is een goede oplossing. Let er bij het kiezen van een wandlamp op waar de lamp komt te hangen. Het is per wandlamp verschillend waar de meeste lichtval zal zijn. Er kan bijvoorbeeld worden gekozen uit een landelijke wandlamp die naar beneden en naar boven schijnt, of juist voor een lamp die alleen naar onder of opzij schijnt. Een aanrader is om aan beide kanten van de buitendeur een landelijke wandlamp te hangen. Uw gasten zullen zich meer dan welkom voelen! In onze webshop vindt u diverse landelijke tuinlampen in verschillende kleuren.

Natuurlijke kleuren combineren met landelijke tuinverlichting

Landelijke buitenverlichting past bij de landelijke (woon)stijl. Veelgebruikte kleuren in deze stijl zijn aardetinten en natuurlijke kleuren. Geen opvallende kleuren zoals rood en blauw, maar kleuren zoals wit, bruin, zwart en grijs. Onze landelijke verlichting voor buiten is ook vaak uitgevoerd in deze kleuren. Het voordeel van deze kleuren is dat ze makkelijk te combineren zijn met de rest van de kleuren van je tuin. Een zwarte of bruine buiten wandlamp is bijvoorbeeld mooi tegen een grijze buitenmuur. Ook een tuinlamp in landelijk witte kleur kunt u  bij ons bestellen. Op onze website kunt u sorteren op kleur en stijl zodat u snel een overzicht hebt van de lampen die u interesseren.

Voor landelijke buitenlampen bent u bij Lampgigant op de juiste plek. Landelijke wandlampen, staande lampen en buitenlantaarns; u vind ze hier allemaal. Maak van uw tuin een sfeervolle plaats, een plek om te kunnen ontspannen. De juiste buitenverlichting helpt u hierbij.