WC lampen

WC lampen kopen? Kies welk model je nodig hebt:

Voor het verlichten van de wc ruimte zijn meerdere opties mogelijk. Voor een moderne wc-ruimte raden wij aan om inbouwspots of plafondlampen te gebruiken. Bedenk voor het kiezen van een plafondlamp welke hoogte geschikt is om aan het plafond te monteren. Als je bijvoorbeeld kiest voor een wc hanglamp, raden wij aan dit te gebruiken in een ruime wc-ruimte.

 

Blogs over wc-lampen

Je zou denken dat het makkelijk is. Maar het is best lastig om mooie en leuke verlichting uit te kiezen voor de wc. Bij een wc-lamp is het namelijk de keuze of je kiest voor sfeerlicht of functioneel licht. Zo kun je kiezen voor een wc-lamp met een warme en gele lichtkleur of voor een heldere en koelere lichkleur. Zo kan de wc-lamp de sfeer in het toilet maken of breken. Om je goed op weg te helpen hebben wij alle relevante informatie verzameld en op een rij gezet.

  •  

 

WC verlichting

Voor het verlichten van de wc zijn er veel mogelijkheden. Bij Lampgigant hebben we een ruim assortiment aan lampen voor in de wc. Wc wandlampen, wc plafondlampen, wc hanglampen en nog meer opties en variaties kun je bij ons vinden. Kies bijvoorbeeld voor een wc verlichting met sensor, dan gaat de lamp voor in de wc vanzelf aan als je binnen komt.

Wat ook een mogelijkheid is als wc verlichting aan het plafond zijn spotjes in de wc ruimte. Deze wc spotjes installeer je gemakkelijk en zijn in verschillende kleuren beschikbaar, net als alle andere wc lampen trouwens! Denk aan zwarte wc lampen, witte wc lampen en chroom wc lampen.

Wc verlichting in huis en wc verlichting voor een bedrijf kunnen erg verschillen. Wc lampen bepalen de sfeer van de ruimte. Denk dus goed na over welke sfeer jij wil overbrengen.