Verlichting

Profiteer nu van kortingen tot wel 80% en kies een categorie: 

 

  •  

Verlichting kopen

Verlichting voor in huis hoort bij veel mensen tot de decoratie van het interieur. Bij een nieuw gebouwd huis of een compleet verbouwde ruimte hoort dit bij de laatste details die toegevoegd worden aan het interieur. De verlichting moet hierbij matchen met de reeds aangebrachte kleuren en details. Hierbij moet de hanglamp aansluiten bij een krijtwas behang, eikenhouten tafel,… Een hele uitdaging dus!

Het verlichten van de ruimte kan met verschillende oplossingen en doeleinden. De gebruikers zijn hierbij het middelpunt. Hoe de ruimte gebruikt wordt is afhankelijk van het aantal personen en welke personen er in de ruimte leven. Voor iemand die alleen woont heeft de ruimte andere eisen dan een gezin met 3 jonge kinderen.

Door de verschillende type lampen en type lichtopbrengst van deze lampen is het mogelijk om uw keuze voor een groot deel te baseren op de wensen van u (en u mede bewoners). Ter voorbeeld is de ‘traditionele’ woonkamer hanglamp die boven de salontafel hangt op veel plekken in de afgelopen jaren vervangen voor wandlampen en vloerlampen. De tijd zal leren hoe lang deze trend zich doorzet en of deze hanglamp voor boven de salontafel met de volgende trend weer terugkomt.

 

LED verlichting voor elke lamp

LED in huis en kantoor is op dit moment een betaalbare optie voor de meeste mensen. De belangrijkste ontwikkeling hierbij is de prijs/kwaliteit verhouding van het LED bolletje. De prettige LED lamp die je onder andere in jouw eettafelhanglamp kunt draaien heeft een prijs van rond / onder de € 10,- en geeft prettig warm wit licht.

De meest voorkomende vraag bij onze klantenservice is of een lamp geschikt is voor LED. Dit is op zich een goede vraag, echter is het uitgangspunt hierbij dat er slechts een selectief aantal lampen geschikt zijn voor LED. Een belangrijk weetje voor verlichting is dat de meeste lampen geschikt zijn voor LED. Vooral de lampen met een draaifitting (E27 of E14) zijn in bijna alle gevallen geschikt hiervoor.

Naast deze licht-armaturen waar zelf de lichtbron in gedraaid kan worden heb je de armaturen waarbij de LED verlichting is ingebouwd, gezien het aantal beloofde branduren hoef je er hierbij niet bang voor te zijn dat je deze niet tijdig kunt vervangen wanneer dit over een heel aantal jaren nodig is.

 

XXL collectie verlichting

Dit is de reden dat we een zeer uitgebreide collectie lampen aanhouden. Variërend van hanglampen tot wandlampen. Hierbij wordt een groot gedeelte lampen direct uit de voorraad in Utrecht bij u bezorgd. Hierbij geldt: Voor 16.00 besteld is morgen in huis!

Naast de lampen die binnen 1 dag bezorgd worden hebben bepaalde (exclusievere) modellen een iets langere levertijd die varieert van 2 tot circa 7 werkdagen. Hiermee kunnen we ook de meest unieke modellen aanbieden, handig voor uw originele interieur o bijvoorbeeld voor in uw project.

 

Verlichting met LED en speciale eigenschappen

Via de menubalk kan je eenvoudig zoeken naar de type lampen. Speciale typen staan apart weergegeven, hierbij denken we aan plafondlampen met bewegingssensor, buitenlampen op zonne-energie en retro tafellampen en waterdichte inbouwspots.