LED High Bays zijn krachtige en erg energiezuinige lampen die met gemak ruimtes hoger dan 5 meter verlichten. Bekijk hieronder onze stevige en waterdichte LED High Bays:

High bay lampen

15 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

15 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Een LED High Bay lamp is de ideale verlichting voor grote ruimtes met een hoog plafond. De High Bay produceert enorm veel licht en is met name geschikt voor ruimtes hoger dan 5 meter. De stevige LED lamp geeft krachtig en helder licht en zorgt voor een grote lichtopbrengst. Met een LED High Bay verlicht je efficiënt hoge ruimtes zoals magazijnen, werkplaatsen, (fabrieks)hallen, opslagruimtes, schuren en open stallen. Een High Bay hangt voornamelijk in ruimtes met een hoogte tussen de 5 en 12 meter. Maar ook een ruimte van 20 meter hoog verlicht de High Bay LED lamp met gemak.

LED High Bay lamp

Het energieverbruik van een High Bay LED lamp is erg laag en de LED lamp heeft een lange levensduur. Hierdoor bespaar je al snel kosten. Je wil een lamp op deze hoogte natuurlijk ook niet snel weer hoeven vervangen.

Lichtkleur High Bay LED lamp

Onze High Bay LED lampen zijn verkrijgbaar in drie verschillende lichtkleuren: 4000K (wit), 5000K (daglicht wit) en 6000K (koud wit).

Monteren LED High Bay

Het monteren van de High Bay is heel eenvoudig. De lamp bevestig je gemakkelijk aan het plafond met een steun of haak.

Wattage High Bay LED lamp

Onze LED High Bay lampen zijn beschikbaar met diverse wattages. Wij raden de volgende wattages aan op basis van de hoogte van de ruimte:

- 4,5 - 6 meter hoog: 100 watt

- 6 - 8 meter hoog: 150 Watt

- 8 - 10 meter hoog: 200 Watt

- 10 - 12 meter hoog: 240 Watt.