Lichtplan

Lichtplan voor woning of bedrijfsruimte? Wij staan graag voor u klaar voor het maken van een passend lichtplan op basis van uw wensen en op basis van de ruimte. Wij zijn partner voor bedrijven, particulieren en installateurs / projecten. De volgende 3 stappen kunnen we samen met u doorlopen:

1. Lichtberekening

Onze lichtadviseurs maken de lichtberekeningen op basis van de Europese normen. NEN-EN 12464-1 geldt als de norm voor binnenverlichting. Verlichting doet een hoop in de ruimte en kan van grote invloed zijn. Bijvoorbeeld op betere prestaties van medewerkers en daarbij ook fittere medewerkers. Daarbij zorgt de juiste verlichting ook voor een verhoogde veiligheid en voor meer sfeer. Vooral ruimtes voor particulieren is het combineren van de juiste stijlen en lampen een must.

2. Lichtplan

In deze fase worden er strepen op papier gezet. De lichtberekening wordt meegenomen bij een al iets concreter lichtplan. Hierin worden de plaatsen waar de lampen komen en de hoeveelheid lampen bepaald.

Hier komt ook het verbruik, de aansturing van de verlichting en de kosten / besparing naar voren.

3. Lampkeuze

Na het tekenen en bepalen van de posities en de wattage van de lampen worden de lampen geselecteerd. Aan elke positie wordt een model en prijs gekoppeld. Hiermee krijg je een een complete en doordachte offerte van armaturen, lichtbronnen en mogelijk ook de aansturing hiervan.

Samenwerken?

Vul hieronder uw gegevens in en met een bericht wat voor een project u heeft. Zodoende nemen we contact met u op wat we voor elkaar kunnen betekenen.