Op zoek naar een lamp voor een kinderkamer? Dan bent u bij ons op het juiste adres! Bekijk hieronder ons aanbod of gebruik de voorgestelde filters:

Lamp babykamer

Categorieën

 

Lamp babykamer informatie

 

Maak de babykamer compleet met verlichting

Behalve op een roze wolk zitten omdat er een baby op komst is, is het noodzakelijk om de babykamer in te richten. Na het kiezen van de kleur voor de muren en wat er op de vloer komt is het eindelijk tijd voor het leukste gedeelte: de inrichting. Bij de inrichting hoort dan ook het uitkiezen van de juiste lamp voor in de babykamer.

Verlichting in de babykamer is een belangrijk element mede met oog op de toekomst. Ga je voor een eenvoudige stoffen hanglamp met de kap in de kleur van de kamer, of ga je voor een vrolijke lamp in de vorm van een vliegtuig met een lamp erin verwerkt? Of is de kamer helemaal aangepast op de jonge heer die verwacht wordt waar een stoere lamp voor geschikt is in de vorm van een motor. Het kan ook zijn dat de kamer juist volledig gericht is op de dame die verwacht wordt en er juist een vrolijke bloemetjes lamp perfect past in het interieur. Alles is mogelijk!

Kies voor verschillende lichtpunten

Vaak zien we een babykamer met middenin één lichtbron die licht over de hele kamer verspreidt. Bij een babykamer is het echter handiger om naast de centrale lamp te kiezen voor een lamp die alleen een bepaalde hoek verlicht, zoals de commode. Zo hoef je niet de hele kamer meteen te verlichten als je ’s nachts je kindje even uit bed moet halen om het bijvoorbeeld te verschonen.

Dimbare lampen op de babykamer

Dimbare lampen zijn fijn in gebruik omdat je op elk moment van de dag kunt bepalen hoe fel je de lamp wilt hebben. Dit is juist bij een babykamer belangrijk omdat je niet wilt dat je kindje schrikt van het felle licht wanneer je de lamp aandoet.