LED schijnwerpers

van 97 producten

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

van 97 producten

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Schijnwerper kopen

Alle schijnwerpers zoals hieronder aangeboden zijn waterdicht en hiermee geschikt voor buiten.

LED breedstraler kopen

Zowel bij de LED schijnwerpers als bij de professionele LED schijnwerpers vind je  LED breedstralers. Met deze lampen met een groot vermogen, zoals 100 Watt of zelfs 200 Watt LED verlichting kan je een groot deel van een gevel of een groot terrein van de parkeerplaats in één keer verlichten.

Ter voorbeeld vervangt een 100 Watt LED schijnwerper circa 1000 Watt halogeen schijnwerper.

Lichtkleur LED schijnwerper en professionele schijnwerper

Bij de professionele schijnwerper is er minder /geen lichtkleur afwijking te herkennen bij het toepassen van meerdere schijnwerpers. Hoewel er bij onze standaard LED schijnwerpers geen lichtverschil te herkennen is door iemand die niet dagelijks met verlichting bezig is, kan dit minimale lichtverschil een pré zijn wanneer je een complete gevel van een bedrijfspand wilt verlichten als professional.

Lichtkleur LED schijnwerper

Warm witte LED schijnwerpers met een meer gele / sfeervolle lichtkleur. Deze lichtkleur is voornamelijk geschikt voor het sfeervol verlichten van een object zoals het huis verlichten een boom verlichten of bijvoorbeeld als schijnwerper aan de muur van het huis om het pad/terrein te verlichten.

Daarnaast is de schijnwerper verkrijgbaar met een helder witte schijnwerpers, deze zijn bijvoorbeeld ideaal om het pad, terrein, de parkeerplaats

LED verstraler

Zowel in de witte als in de zwarte versie van de onderstaande LED bouwlamp hebben we echte verstralers. Met deze schijnwerpers met een vermogen tot wel 150 Watt heb je een lichtuitstraling waarmee je een complete gevel kunt verlichten. Ter voorbeeld vervangt een 150 Watt LED straler een halogeen schijnwerper met circa 1500. 

Gevelverlichting met een schijnwerper

Schijnwerpers/breedstralers zijn ook een perfect middel om je gevel te verlichten, om hiermee je gevel stijlvol uit te lichten of meer te laten opvallen.

Zie hiernaast een overzicht met het wattage wat wij aanbevelen op basis van de hoogte / breedte van uw gevel. 

Brede gevel verlichten met meerdere schijnwerpers naast elkaar

Wanneer u meerdere lampen naast elkaar wilt plaatsen om een brede gevel te verlichten bevelen wij aan om de lampen iets dichter naast elkaar te zetten dan hiernaast wordt aangegeven, hiermee overlapt de lichtuitstraling elkaar goed.