Filament lampen

Filament lamp kopen? Bekijk ons aanbod

Een filament lamp is een lamp waarbij je het gloeidraad goed ziet zitten. Er zijn allerlei mooie ontwerpen gloeidraad die een mooi effect geven wanneer de lamp brandt. 

Vormen filament lampen

Omdat filament lampen voor een mooi effect zorgen zijn ze in bijna alle vormen lampen verkrijgbaar. Van een peertje tot een buislamp.

 

Filament lamp lichtkleuren

Onze filament lampen zijn voornamelijk verkrijgbaar in wat warmere witkleuren met een gele gloed.

 

Kleuren en fittingen filament lampen

Vind je het fijn om op basis van de gewenste fitting jouw filament lamp te zoeken? Bekijk hieronder onze E14 en E27 filament lampen. Hierbij hebben wij ook mooie filament lampen met onder andere rookglas en amberkleurig glas voor je klaargezet.

 

Speciale functies

Filament lampen zijn niet alleen mooi, ze kunnen ook slim zijn. Zo zijn er filament lampen die je kan besturen met wifi of zelf weten wanneer ze aan of uit moeten gaan.

Interessante functie Uitleg
Wifi lampen Doordat een LED lamp in verbinding staat met wifi zijn er allerlei mogelijkheden om de lamp te besturen via de app, telefoon of tablet. Zo kan je een timer instellen wanneer jij wil dat de lamp in- of uitgeschakeld wordt of kan je meerdere lampen tegelijkertijd bedienen.
Schemersensor Een lamp met schemersensor gaat automatisch aan als het donker is en weer uit als het licht wordt. Hierdoor staat de lamp alleen aan wanneer het echt nodig is.
Dim to warm De dim to warm LED lamp is ideaal voor mensen die één lamp willen met meerdere kleuren. Wanneer je de lamp dimt verandert niet alleen de felheid van het licht, ook het licht krijgt een warmere kleur.
3-staps dimbaar Je kan de lichtsterkte van de 3-staps dimbare LED lamp zelf aanpassen. Bij deze lamp zijn 3 lichtsterktes ingesteld. Met een lichtschakelaar schakel je eenvoudig tussen de 3 lichtsterktes.

 

Acties

Zoek je naar een mooie deal? Bekijk dan ook onze filament lamp voordeelverpakkingen en acties.

  •